GHIDURI, CĂRTI ȘI MATERIALE EDUCATIVE


Coperta Ghid pentru descoperirea motivatiei (1)

Ghidul pentru Găsirea Motivației Personale” oferă o călăuză prețioasă pentru cei care sunt în căutarea motivației interne și a împlinirii personale. Cu sfaturi practice și exerciții aplicabile, acest ghid îi călăuzește pe cititori într-o călătorie profundă de autodescoperire și dezvoltare. Inspirând și edificând, este lectura perfectă pentru cei ce aspiră să-și atingă obiectivele și să-și exploateze potențialul cu determinare și încredere.

(Material in format electronic PDF)

Prețul 40 lei


      0752201581  0784981061

Coperta Elaborarea unui manual (1)

Sunt puține lucrări care să ofere o privire detaliată asupra procesului complex de elaborare a manualelor, iar ghidul de față se distinge prin abordarea sa comprehensivă și practică asupra acestui subiect esențial în domeniul educației și instruirii. Autorul ofera toate elementele pentru crearea unui manual eficient, oferind tuturor specialiștilor din domeniul educației instrumentele necesare în activitatea lor.

(Material in format electronic PDF)

Prețul 70 lei


      0752201581  0784981061

Facilitarea programelor de formare

Facilitarea Programelor de Formare” este dedicată trainerilor, profesorilor și facilitatorilor. În procesul de predare, nu este suficient să stii doar subiectul prezentat; trebuie să fii și un facilitator eficient. Această carte explorează implementarea designului sesiunilor, gestionarea dinamicii de grup și a comportamentelor participanților, precum și motivarea acestora. Îți oferă cunoștințele necesare pentru a comunica eficient și pentru a gestiona situațiile critice. Totodată, abordează în mod corespunzător etapele esențiale ale unui curs, transformându-te într-un profesionist al facilitării.

(Material in format electronic PDF)

Prețul 80 lei


      0752201581  0784981061

Designul de training

Designul este de fapt întregul concept al cursului întocmai cum în arta teatrală sau cinematografică povestea ce stă la baza piesei respective este transpusă într-un scenariu regizoral după care regizorul şi actorii se orientează, se organizează, îşi joacă rolurile şi realizează spectacolul în întregul lui. Descoperă “Designul de Training: Ghid Practic pentru Traineri”, o resursă esențială pentru specialiștii în educație! Cu metode inovatoare, exemple practice și abordări centrate pe cursant, această carte redefinește modul în care abordăm designul și implementarea programelor de training.

 

(Material in format electronic PDF)

Prețul 60 lei


      0752201581  0784981061

Protocolul programelor de formare

Această resursă esențială pentru traineri și specialiștii în formare dezvăluie pașii esențiali ai unui curs, oferind o abordare detaliată și practică. Veți ști ce faceți când deschideți un curs, cum realizați etapa de omogenizare a grupului și ce aspecte esențiale gestionați. Astfel, veți avea un plan care vă va ajuta să livrați un curs bine organizat, pas cu pas.

(Material in format electronic PDF)

Prețul 40 lei


      0752201581  0784981061

Cele cinci domenii ale dezvoltarii personale

Descoperă “Cele Cinci Domenii ale Dezvoltării Personale” un ghid practic pentru o evoluție sustenabilă! Această resursă esențială te îndrumă să explorezi și să îmbunătățești cinci aspecte-cheie ale dezvoltării personale: intelectual, emoțional, social, fizic și spiritual. Cu exerciții practice, sfaturi personalizate și strategii adaptabile, acest ghid oferă un cadru holistic pentru evoluția ta personală. Investește în propria dezvoltare și descoperă cum să atingi echilibrul și succesul în toate cele cinci domenii!

(Material in format electronic PDF)

Prețul 25 lei


    0767311793  0784981061

Relaxarea (1)

“Relaxarea corporală totală” reprezintă un compendiu detaliat și practic, creat pentru a îndruma cititorii către starea de relaxare profundă a întregului corp. Această metodă ar trebui cunoscută și folosită de către orice persoană, mai ales în contextul expunerii noastre la un mediu tot mai agresiv și stresant. Ghidul explorează metode eficiente și tehnici care pot fi integrate în viața de zi cu zi, având ca scop gestionarea stresului, îmbunătățirea calității somnului și a sănătății mentale, precum și creșterea nivelului de energie.

Prețul 25 lei


    0767311793  0784981061