Bună Daniel!
În primul rând, confirm primirea mesajului, așa cum ne-ai rugat. În al doilea rând aș vrea să îți mulțumesc pentru că ai reușit să-mi depășești așteptările pe care le aveam de la acest curs. Deși nevoia mea principală era să mă pregătesc pentru cursul pe care urmează să-l țin, m-am gândit că abilitățile de formator mă pot ajuta în orice situație, nu numai în ipostaza de formator. Iată că pe lângă acestea, am plecat de acolo având convingerea că sunt mai bogată și mai mult de atât având mai multă încredere în propria persoană.
Îți mulțumesc că ai reușit să evidențiezi ce e mai bun în fiecare dintre noi și că mi-ai amintit să fac același lucru cu oamenii pe care îi întâlnesc.
Cele 3 zile m-au inspirat, în așa fel încât am început deja să conturez/să-mi imaginez/să simulez cum se va desfășura cursul meu.
Voi apela la tine, însă după ce voi parcurge materialele pe care le-ai trimis, pentru a mă ajuta sau a-mi confirma dacă voi fi ales bine metodele și activitățile pentru cursul meu.  Toate cele bune, Elena…!