CURS MINDFULNESS ONLINE

Program de tehnici de meditatie si relaxare pentru combaterea efectelor stresului si cresterea performantei personale.

CURSUL SE VA ORGANIZA PE PLATFORMA ZOOM SAU SKYPE

mindful-person-photo

Efectele sunt masurabile, cu feedback real in viata personala si profesionala. Metodele: autoscreening (observarea si descoperirea proceselor interioare),  meditatia, tehnici de antrenament autogen, vizualizarea, relaxarea corporala totala (total body scan).

Principiile cursului:

  • abordarea stiintifica pura;
  • excluderea abordarilor esoterice si exotice;
  • scheme organizate logic;
  • tehnici predate dupa principiul „invata si practica apoi singur acasa”.

Personalitati care practica tehnicile mindfulness (meditatia si relaxarea): Oprah Winfrey, Hugh Jackman, Jerry Seinfeld, Clint Eastwood, Jennifer Aniston, Katy Perry, Eva Mendes.

Manageri (CEO)  care practica meditatia: Rick Goings, CEO  companiei Tupperware, Marc Benioff – CEO la www.salesforce.com, Andrew Cherng membru fondator al Panda Express, Padmasree Warrior CEO la compania Cisco Systems, Bill Ford presedinte al companiel Ford, fiul cel mare al lui Henry Ford…

Stiri despre meditatia inclusa in programul zilnic al managerilor din mari companii: http://www.huffingtonpost.com/news/ceos-who-meditate/

EFECTELE  PROGRAMULUI  MINDFULNESS

Constientizarea conditionarilor negative si iesirea din capcana acestora. Realizarea pacii interioare. Cresterea calitatii vietii, a capacitatii de concentrare si capacitatii de munca. Reducerea efectelor stresului. Reducerea efectelor sindromului burnout. Echilibrare emotionala. Cresterea vointei si dorintei de a face si a duce pana la capat. Imbunatatirea memoriei. Imbunatatirea sanatatii. Imbunatatirea stimei de sine. Echilibrare mintala si corporala. Dezvoltarea abilitatilor latente. Evolutia spirituala.

TEMELE CURSULUI

1] Exercitii de incalzire pentru realizarea detasarii si interiorizarii;

2] Tehnici de energizare;

3] Meditatia Mindfulness;

4] Relaxarea corporala totala „Total body scan”;

CONDITII DE PARTICIPARE:

La programul Menssana pot participa persoanele in varsta de peste 18 ani;

Recomandari:

  • Pentru tinuta: in sensul ca este necesara o tinuta lejera sau sport;
  • Pentru alimentatie: in sensul ca trebuie sa existe un interval de cel putin doua ore de la ultima masa pana la inceperea cursului;
  • Pentru hidratare: in sensul ca va trebui sa veniti hidratati la curs deoarece inainte si dupa anumite tehnici nu este recomandat sa beti apa.
  • Consumul de cafea: evitati sa beti cafea inainte de curs!

Puteti sa va inscrieti completand formularul de contact de mai jos, sau trimitand e-mail pe adresa daniel.mocanu@training-romania.com ori telefonand la numarul de telefon 0752201581:

Prin trimiterea formularului sunteti de acord cu utilizarea datelor dumneavoastra personale in conformitate cu politica de confidentialitate.

  • Tel. 0752201581  0767311793
  • Daniel Mocanu: senior trainer, trainer Mindfulness, autor al volumului „Practici mentale pentru toti”, facilitator.