Daniel, vreau sa ti multumesc pentru tot!

Cursul propriu-zis mi-a adus cunostinte/informatii foarte utile. Modul in care a fost prezentat mi-a creat conditiile fixarii informatiilor. A fost structurat cursul – iar eu am nevoie de structura – dar a avut si o flexibilitate bine dozata. Lucrurile au fost prezentate intr-o maniera potrivita pentru mine. Iti marturisesc ca la inceput am gandit ca vor fi termeni pe care nu-i voi intelege (ex: stakeholders) dar ai rezolvat acest aspect ca un bun profesionist. Mai mult decat atat, am avut ocazia sa invat lucruri si din alte domenii (cum a fost exemplul cu organigrama) dar puse in contextul cursului.

Dincolo de informatiile primite, m-am bucurat de ocazia intalnirii unor oameni frumosi, diferiti dar cu puncte commune.

Acest curs pentru mine a fost si ca o dezvoltare personala. Mediul care s-a creat l-am simtit securizat, un mediu in care pot spune ce vad/ce simt/ce cred fara sa-mi fac griji ca as fi etichetata sau privita intr-un fel incofortabil pentru mine. Am vazut cum oamenii s-au sprijinit intre ei, te-am vazut pe tine cum ne-ai ajutat in diverse momente dificile (de exemplu, cum ai reusit sa o aduci in fata noastra si sa ne vorbesca pe colega care a avut ultima prezentare). Esti minunat!

Povestile pe care ni le ai spus in aceste zile, dincolo de utilitatea lor in ceea ce priveste cursul, mi-au adus si multe beneficii personale.  Am simtit emotie. Mi-a placut totul.

In genere, cred despre mine ca sunt un om care are cuvintele la el. De data asta, nu mai cred asa. Cuvintele sunt insuficiente azi.

Itimultumesc pentru tot! O saptamana frumoasa si tie!