Coaching online [video] pe Skype

Tel. 0752201581 Suna pentru detalii si pentru programarea sedintei de calibrare! Sedinta de calibrare este gratuita.

Intra in direct cu coach-ul tau. Fara sa te deplasezi. In siguranta camerei tale. Alege de mai jos programul care ti se potriveste!

Citat Corinteni

Coaching pentru dezvoltare personala
 • Ai nevoie de un confident, de un profesionist cu care să te consulți, de trainerul tau personal?
 • Evolutia personala se invata! Cladeste o noua vitalitate, redescopera-ti increderea in tine, abilitatile care te vor ajuta pe plan personal, social si profesional!
 • Gestioneaza-ti emotiile si stresul, regasaste-ti linistea si implinirea, traieste frumos cu pasiune si entuziasm!
 • Suna-ma pentru detalii la telefon: 0752201581 sau trimite-mi e-mail pe adresa: daniel.mocanu@training-romania.com
Lider 3

Coaching pentru lidership si management
 • Liderii au nevoie sa se consulte, sa-si impartaseasca ideile, sa-si imbunatateasca stilul si performantele.
 • Sa-ti maresti potentialul de a conduce o echipa si de a inspira membrii acesteia, sa-i ghidezi pe oameni, sa-i motivezi si sa-i conduci catre rezultate, toate acestea se invata.
 • Vei creste implicarea echipei, vei construi relatii profesionale durabile, vei gestiona conflictele, iti vei gestiona stresul si reduce efectele acestuia.
 • Suna-ma pentru detalii la telefon: 0752201581 sau trimite-mi e-mail pe adresa: daniel.mocanu@training-romania.com
Daniel Mocanu – cartea de vizita: senior trainer, consultant in management si dezvoltare personala abordarea neuro-psihologica, trainer personal si scriitor.

Daniel livreaza sedinte de consiliere-indrumare-training individual, pentru: gestionarea si combaterea efectelor stresului, gestionarea emotiilor, public speaking, organizare personala, managementul schimbarii, lidership, management.

Metodele sale integreaza mai multe sisteme: analiza comportamentala, neuro-psihologia, meditatia, mindfulness, fizica cuantica, managementul schimbarii, NLP.

Daniel pune in practica experienta sa in psihologie comportamentala, inteligenta emotionala, comunicare si relationare, indrumare si consultanta, training si facilitare, autocunoastere si dezvoltarea potentialului individual, restaurare corporala, mentala si sufleteasca.

Clientii sai sunt persoane de diferite varste, locuiesc in Romania sau in alte tari, au specializari, pregatire si pozitii diferite, unele dintre ele ocupa pozitii de top in companii nationale si multinationale.

Testimoniale:

 

“Salut! Iata ca am revenit. Sunt multumit ca au venit atat de multi oameni sa-mi cumpere cartea si sa fie alaturi de mine la lansare. Iti multumesc si tie pentru ca ai venit si pentru ca datorita tie am scris aceasta carte. Nu as fi avut deloc curajul necesar. Ti-a placut dedicatia? Hei, mai am nevoie de ajutor sa o vand. Ne auzim la telefon.”


 

“Sper ca esti bine si la fel de energic cum te stiam. Vreau sa-ti spun ca inca ma bucur de rezultatele pe care le-am avut in urma cu doua saptamani la conferinta de la Copenhaga. Faptul ca am trecut peste temerile mele si peste emotii si ca am avut un speech remarcabil ti se datoreaza tie. De aceea chiar daca este mai tarziu, vreau sa-ti multumesc pentru tot! Saptamana viitoare ma intorc in tara. Poate ne vedem la un “pahar de vorba” la Caru’ cu Bere!”


 

“Buna! Trebuie sa recunosc ca am fost circumspecta la inceput. Aflasem cateva lucruri despre tine si metodele tale de la prietenii mei din Romania. Cel mai mult mi-a placut ca ti-ai asumat de la inceput cand mi-ai spus ca nu esti un coach ci mai degraba un trainer personal caruia ii place sa spuna lucrurilor pe nume. Aveam chestia asta pe suflet ca sunt romanca si ca membrii echipei mele de aici ma priveau ca pe un intrus. Mi-a fost greu dar sfatuita de tine si eu mi-am asumat sa privesc altfel conflictul, sa-mi gestionez emotiile si starile sufletesti, sa fiu mai sigura pe mine. Multumesc!  Sper ca ti-a placut poza atasata. Sunt membrii echipei mele care astazi … iubesc Romania.”


 

“Ti-am promis ca-ti dau vesti. Mi-a fost foarte greu sa trec peste […]. Multumesc ca ai fost alaturi de mine si ca am descoperit nu numai un mentor ci si un prieten! Multumesc si pentru ca m-ai “scuturat” bine :)))) trebuia sa o faca cineva. Nu uita sa-mi trimiti link-ul promis! Pana atunci, toate cele bune!”


 

Cum mă înscriu?

Mă bucur ca ai ales unul din programele noastre!
Este simplu să te înscrii. Iata pasii:

Cel mai simplu este sa ma suni 0752201581 sau sa-mi trimiti email: daniel.mocanu@training-romania.com

Sau sa parcurgi urmatorii pasi:

 • In coloana din stanga alege unul din programele de coaching si da clic pe caseta “Intra aici pentru o programare”.
 • Se va deschide o sectiune în care te rog sa-ți scrii datele tale de contact si sa furnizezi detaliile necesare;
 • Scrie ce tip de întîlnire preferi: față in față sau online pe skype?
 • Scrie in ce zile si ce interval orar preferi:
 • Nu uita sa ne lasi datele tale de contact.

Dupa ce vei completa formularul online voi primi pe e-mail solicitarea ta. În maxim 24 de ore te voi contacta pentru a stabili împreuna restul detaliilor.

Cum platesc?

 • emitem factura si ti-o trimitem pe e-mail;
 • efectuezi plata în contul nostru la ING Bank;
 • ne anunți pe e-mail ca ai efectuat plata;
 • detaliile contului se vor gasi în factura.

Care este onorariul?

Onorariul se comunica la telefon sau pe e-mail si este determinat de numarul de sedinte, temele abordate, modul de livrare.

Trimite inscrierea